Tømrerfirmaet Nothlev-Lindegaard A/S har valgt Tendentz til at producere virksomhedens nye website.

Nothlev-Lindegaard A/S er et mellemstor tømrervirksomhed med ca. 15 ansatte, som arbejder med ALT indenfor tømrer og snedker arbejde.

Uddrag fra nothlev-lindegaard.dk:

Succes avler succes – om Nothlev-Lindegaard A/S

Tømrerfirmaet Nothlev-Lindegaard A/S er det klassiske eksempel på en succes, der avler succes.

Virksomheden beskæftiger i dag 12 ansatte i eget regi, men har et tæt samarbejde så vi altid kan sætte kompetente og nok folk på alle opgaver. Derfor kan vi varetage tømrer opgaver for enten private eller erhvervs kunder i fagentrepriser i større byggeprojekter.

Nothlev-Lindegaard A/S er i dag en stærk partner i mange nye projekter. Vi deltager enten i fagentrepriser eller varetager totalentrepriser, uanset projektets opfang.

Vi har alt fra større erhvervsdomiciler, til private boliger, landbrugsbygninger på samvittigheden og er derfor med sikkerhed også klar til at håndtere dit projekt fra start til slut.

Tømrerfirmaet Nothlev-Lindegaard A/S leverer kvalitetsarbejde og har derfor den fornødne ballast til ethvert byggeprojekt. Vi har erfaringen til at forudse eventuelle komplikationer og dermed behov for elasticitet i planlægningen således at frustrationer midt i projektet elimineres.

Som altafgørende fundament for at skabe overblik, kvalitetssikring og punktlighed hele vejen igennem et hvilket som helst projekt, står et team af fagligt kompetente og ikke mindst erfarne byggeledere. I vil dog som bygherre kun opleve at have én kontaktperson hos Tømrerfirmaet Nothlev-Lindegaard A/S, da vi sætter den personlige kontakt højt. Således mener vi at det er den personlige fælles forståelse, der ofte medvirker til at løse udfordringer smidigt og problemfrit, igennem byggeriets faser.

 

Besøg nothlev-lindegaard.dk