Velkommen til Tendentz!

Det agile bureau!

Tendentz er grundlagt på den jyske hede, men arbejder over hele landet.

Da Tendentz åbnede i 2013, efter at indehaveren, Michael Kratz, havde solgt sit tidligere bureau til sin kompagnon, var det med ønsket om, at skabe et agilt bureau.
Et bureau som kunne tilpasse sig og hele tiden kunne ændre størrelse – alt efter opgavernes omfang, kundernes behov og placering. Det lykkedes!

Tendentz har i dag tilknyttet en lang række ressourcer, med speciale indenfor hvert deres felt. Bl.a IT udviklere (Apple og Windows), grafiske designere, journalister, fotografer, webudviklere (front- og backend), User Experience designer, AdWords og SEO specialister.

Vi er derfor i stand til, at løfte langt de fleste opgaver og fordi vi er agile, tilpasser vi teamet efter opgavens karakter. Samtidig er vi ikke afhængige af, at skrive store fakturaer, fordi vi netop ikke tilknytter flere ressourcer end nødvendigt, til den enkelte opgave.

Vi tilpasser og sammensætter altid et team, som passer til den enkelte kunde og de enkelte opgaver. Teamet følger altid kunden – også efter fuldførte opgaver. Det skaber tryghed for dig som kunde og sikrer en høj og ensartet kvalitet.

Web bureau

Vi producerer websites i alle størrelser og til alle formål!

Når vi producerer websites, er vækst og synlighed, for vore kunder, altid det vigtigste for os!

Vi sætter os ind i dit behov og dine ønsker. Vi rådgiver og sparer med dig og vi finder i fællesskab frem til, hvilken løsning vi skal producere.
Du er, som kunde, med hele vejen. Ved større projekter, deler vi projektet op i faser og indsætter delmål for opgaven, hvor du altid har mulighed for ændre på de oprindelige ønsker.

Vi overholder altid vores deadlines og leverer til tiden!

Se mere om websites her

Storformat print

Vi er eksperter i storformat print, bannere og displays!

Vi elsker print – jo større, jo bedre! Derfor har bannere og displayløsninger fyldt meget i forretningen, helt fra starten.

Vi kan levere bannere i alle størrelser, fra dag til dag. Vi printer på tekstiler (fx brandhæmmet polyester), opskummet PVC, måtter, skilte, flex vægge og meget meget mere!

Skriv til os eller ring på 9630 2020

Kunderne om Tendentz

anders fromberg
anders fromberg
09:48 30 Jan 17
Vi har brugt Tendentz i forbindelse med markedsføring af vore produkter overfor BtB kunder. Vi er nået i mål med nogle vigtige kunder, og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke kunne have ønsket mig en bedre og mere kompetent samarbejds- og sparringspartner end Tendentz.
Kim Thomassen
Kim Thomassen
09:19 31 Jan 17
Professionel og imødekommende. Fantastisk dygtig til at følge op og optimere, så hjemmesiden spiller.
Komo As
Komo As
10:50 31 Jan 17
Tendentz står øverst på listen når vi skal bruge en samarbejdspartner til web og print.
Jennifer Johansen
Jennifer Johansen
13:55 31 Jan 17
kjeld risom
kjeld risom
14:06 31 Jan 17
Jeg bruger Tendentz, og det er super profesionelt hele vejen igennem med marketing og hjemmeside.