Displays Til Alle Formål!
Displays Og Roll-Up
Ring til os på: 9630 2020

Displays og Roll-Up

Vi leverer displays og Roll-up, udstillingssystemer og ophængningsmaterialer, til alle formål.

Vores displays og Roll-Up leveres i forskellige prisklasser, hvilket giver dig frihed til at vælge netop den kvalitet, som er optimal til formålet.

De fleste af vores displays kan betjenes af blot én person. Ved displays til indendørs brug, leveres de fleste i specialsyede tasker, så du nemt kan transportere dem. Samtidig har du en perfekt opbevaring til tidspunkter, hvor du ikke benytter dit display.

Vi kan naturligvis også klare special opgaver, som er uden for standard løsningerne.

Vi leverer naturligvis også displays og roll-up (bannere) i brandhæmmet materiale og kan rekvirere de certifikater, der er behov for, fra de fabrikker vi benytter til fremstilling af vore displays og roll-up.
De fleste messehaller, udstillingslokaler, koncertsteder etc, kræver at der benyttes brandhæmmet materiale.

Vi hjælper gerne med den grafiske opsætningen og klargøring af filer. Det enste du skal sørge for, er at levere det nødvendige indhold, hvis du har det – ellers klarer vi også udarbejdelse af nye logoer etc.

Hvis du selv leverer tryklare filer, skal du være opmæksom på, at filen typisk skal være 2 cm større end nettomålet, på alle 4 sider. Dette er nødvendigt, for at kunne lave et evt. ombuk..
Trykklare PDF filer skal leveres i Press Quality i en opløsning på mindst 100 dpi, i størrelsen 1:1. Leverer du filer i halv størrelse, skal dpi’en være 200 osv.

Find den display type du søger, i menuen til venstre.
Finder du ikke hvad du søger, kan vi helt sikkert levere det alligevel. Ring til os på 9630 2020, hvis du er i tvivl.

Displays og Roll-Up til alle formål | tendentz.dk

Tendentz leverer displays og roll-up til den store musikmesse i Frankfurt, hvert år.

Banner Kampagner Lige Nu